• Lorem ipsum

brondler app

Ben je een professional in de dierenbranche? Dan kun je bij brondler terecht voor innovatieve, praktische maar vooral kwalitatieve merken. We weten dat je tijd schaars is. Middels deze app ben je in staat om nog sneller jouw bestelling door te geven aan ons. Na het inloggen kun je direct bestellen zoals je dat gewend bent op onze webshop. Daarnaast houden we je op een leuke, compacte en snelle manier op de hoogte over de laatste updates, nieuws en acties.

✓ Bestel gemakkelijk & snel
✓ Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste updates, nieuws en acties
✓ Geschikt voor elk apparaat en platform

Download nu de brondler app

itunes-app-store-logo - SITECH

google-play-logo-1518163351-1 | Rotterdam Info

 

Over brondler

Iedere eigenaar van huisdieren wil goede producten kopen voor zijn dieren. Iedere dierspeciaalzaak wil graag producten verkopen die passen bij de behoefte van de klant. brondler voert merken die hoogwaardig zijn en die aangeboden worden met extra verkoopondersteuning. Dit zijn vooral merken van gespecialiseerde leveranciers. Met hen hebben we een unieke samenwerking: zij verschaffen een mooi merk, wij zijn de verkooporganisatie.

Als groothandel van kwalitatieve dierproducten zijn wij de verbinder tussen leveranciers en winkeliers. Door brondler groeit de verkoop van huisdiermerken in dierenspeciaalzaken. brondler brengt een unieke selectie A-merken op de markt voor de verkoop vooral in fysieke winkels. We geven mooie merken de aandacht die ze verdienen. We helpen jou als winkelier om deze te verkopen. We trainen jou met (technische) productkennis en helpen je met effectieve promotiematerialen.

Uiteraard leveren we als groothandel ook niet-merkartikelen. Daarmee zorgen we dat je ook het basisassortiment op efficiënte manier kunt inkopen.

Hoe de app werkt

Stap 1: Download de app (gratis).

Stap 2: Log na installatie in met je bestaande brondler gegevens in. Heb je nog geen account? Klik rechtsboven op 'Account aanmaken' en volg de stappen. 

Stap 3: Indien je een nieuw account hebt aangemaakt, controleren we of je echt een professional in de dierenbranche bent.

Stap 4: Je ontvangt een bevestiging en je bent klaar om je bestelling te plaatsen.

Voor vragen of opmerkingen over de app kun je mailen naar [email protected]