• Lorem ipsum

Kivo

Pure ambacht, zo in de voederbak

Kivo

Opa Bert wist het als hondenfokker in de jaren ‘60 al en inmiddels is er genoeg ondersteunend onderzoek dat dit ook aantoont: natuurlijke voeding heeft een positief, genezend effect op huisdieren. Volgens de visie van Opa Bert maken wij daarom al sinds 1971 op een ambachtelijke manier natuurlijk voer. Het resultaat? Een compleet en smaakvol assortiment — van vers vlees tot houdbare worst en droogvoeding — waar iedere viervoeter van gaat watertanden. Daarnaast hebben we supplementen ontwikkeld om het dagelijkse voedingspatroon van een viervoeter nóg meer te verrijken.

Een blije viervoeter verspreidt geluk. Door het welzijn van zoveel mogelijk honden en katten te verbeteren, hopen wij daarom oneindig veel geluk te creëren. Zo toveren we een glimlach op het gezicht van elke dierenliefhebber. En dat is precies waar we het allemaal voor doen. Deze missie is ontstaan uit de liefde die onze Opa Bert had voor honden — zijn eigen en die van anderen. Homeopathische behandelingen en natuurlijke voeding volgens een unieke receptuur: Opa Bert deed alles vanuit zijn intentie om honden te laten stralen van geluk en ze er nóg mooier uit te laten zien.

Ons smakelijke voer bestaat uit 100% vers vlees en 0% fratsen.

Voeding gebaseerd op de werkelijke behoefte van hond of kat, waarbij vitaminen en mineralen worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. Dat is Kivo Petfood! Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur - kleur en smaakstoffen. Ook is het vrij van granen, gluten, synthetische vitaminemixen en E-nummers. De juiste verhouding in spiervlees, orgaanvlees en bot/karkas zorgt ervoor dat uw hond of kat een gezond leven kan leiden zoals de natuur het bedoelt heeft. Net zoals in de natuur is er een ruime keuze aan diersoorten beschikbaar in ons assortiment. Dit geeft uw viervoeter veel variatie in aminozuren & bouwstoffen. Ook af en toe wat groenten bijvoeren? Bekijk onze gestoomde groenteworstjes gevuld met 100% superfoods!

- for people who care -

Complete voeding voor onze viervoetige vrienden. Gebaseerd op het eetpatroon van hun voorouders, de wolf. Zoals de natuur het bedoeld heeft. Daarmee maken wij het verschil.

Wij zijn meer dan een petfood-merk met een breed assortiment aan natuurlijk voer. Wij zijn een familie van dierenliefhebbers met de overtuiging dat elke viervoeter een gezonde leefstijl verdient. En daar doen we dan ook alles voor. Want een hond die lekker in zijn vel zit, straalt geluk af op anderen.

Wij zijn voorvechters van transparantie in de petfood-markt. Daarmee willen we een nieuwe standaard creëren, want voer moet eerlijk zijn.