• Lorem ipsum

brondler is een groothandel voor huisdierproducten

brondler voert merken die hoogwaardig zijn en die aangeboden worden met extra verkoopondersteuning. Dit zijn vooral merken van gespecialiseerde leveranciers. Met hen hebben we een unieke samenwerking: zij verschaffen een mooi merk, wij de verkooporganisatie.

Als groothandel van kwalitatieve dierproducten zijn wij de verbinder tussen leveranciers en winkeliers. Door brondler groeit de verkoop van huisdiermerken in dierenspeciaalzaken. brondler brengt een unieke selectie A-merken op de markt voor de verkoop vooral in fysieke winkels.  We geven mooie merken de aandacht die ze verdienen. We helpen je als winkelier om deze te verkopen. We trainen je met (technische) productkennis en helpen je met effectieve promotiematerialen.

Uiteraard leveren we als groothandel ook niet-merkartikelen. Daarmee zorgen we dat je ook het basisassortiment op efficiënte manier kunt inkopen.

brondler  is er voor dierspeciaalzaken

brondler werkt met je samen om de verkopen te stimuleren. Dat kan de vorm hebben van schapplannen, kortingsacties, brochures, digitale displays in de winkel, en zelfs salestrainingen voor je personeel.

brondler  is er voor leveranciers

Met brondler krijgen leveranciers van huisdiermerken een betrokken vertegenwoordiger met een goed verkoopnetwerk in Nederland. Wij geloven dat jij, wij, de winkelier én de consument er allemaal beter van worden als we ervoor zorgen dat uw producten op de juiste plaats in de juiste winkels liggen. Om vervolgens met het juiste advies aan consumenten verkocht te worden die er echt wat aan hebben. Dat betekent dat wij ons betrokken voelen bij de marketing en verkoop van uw merken.

Onze brands

Iedere eigenaar van huisdieren wil de goede producten kopen voor zijn dieren. Iedere dierspeciaalzaak wil graag producten verkopen die passen bij de behoefte van de klant.

Merken helpen om inzicht te krijgen wat goede kwaliteit is en wat niet. brondler voert merken die hoogwaardig zijn, en die aangeboden worden met extra verkoopondersteuning. Dit zijn vooral merken van gespecialiseerde leveranciers. Met hen hebben we een unieke samenwerking: zij verschaffen een mooi merk, wij de verkooporganisatie.

Ons assortiment omvat bijvoorbeeld voer dat past bij de gezondheid en leeftijd van een kat, ergonomische hondenkussens die gepersonaliseerd kunnen, of bodembedekking voor lang frisse hokken.

Als winkelier van een dierenspeciaalzaak kunt je bij ons terecht voor innovatieve, praktische maar vooral kwalitatieve merken. Leest u verder op de pagina’s hieronder – en laat u inspireren.

Onze merken