• Lorem ipsum

brondler is de nieuwe groothandel voor het leveren van Pet-Joy naar de retail

27 Apr 2022
par Melina Pagonis

Om met focus verder te kunnen bouwen aan Pet-Joy, hebben we besloten de verkoop en distributie met ingang van 2 mei 2022 toe te vertrouwen aan een gespecialiseerde partner: brondler. Voor jou als Pet-Joy winkelier verandert er niets behalve nog meer toekomstig gemak en support.

Maak jouw assortiment onderscheidend, kwalitatief en actueel

Brondler voert merken die hoogwaardig zijn en die aangeboden worden met extra verkoopondersteuning. Dit zijn vooral A merken van gespecialiseerde leveranciers waaronder vanaf 1 mei ook Pet-Joy. Vraag je je af welke Pet-Joy producten het best bij jouw winkel passen of zoek je een oplossing voor een specifieke klantvraag? Brondler denkt graag met je mee en handelt actief om ook jouw klanten een positieve winkelervaring te geven. Zo trainen we je bijvoorbeeld met (technische) productkennis en helpen je met effectieve promotiematerialen en winkelcommunicatie. Uiteraard geldt dat jouw eigen behoefte hierbij leidend is.

Gemak en support

Gespecialiseerde medewerkers met diepgaande kennis van de dierenbranche staan dagelijks voor je klaar. Met de overgang van Pet-Joy naar brondler verandert hier niets in. Je kunt blijven kiezen voor het contact dat jij prettig vindt: een winkelbezoek van onze accountmanager, dan wel telefonische of online support. 

Hoe minder tijd het plaatsen van bestellingen kost, hoe meer je kunt doen in en voor je eigen winkel, daar is brondler zich terdege van bewust. Dankzij de overzichtelijk brondler app en webshop met verruimd assortiment en accountopties, vul je jouw Pet-Joy voorraden in een handomdraai aan.

Heb je al een inlogaccount van Pet-Joy? Dan wordt deze per 1 mei automatisch omgezet en hoef je helemaal niets te doen!  Heb je nog geen inloggegeven? Dan ontvang je binnenkort informatie hoe simpel dit gaat.

Houd sowieso onze verdere berichtgeving in de gaten om mee te profiteren van onze aantrekkelijke introductie acties!

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »